SON DAKİKA



Haber > Dünya > Eski First Lady cinayetten tutuklandı!

Eski First Lady cinayetten tutuklandı!

03 Haziran 2020 Çarşamba - 14:05




Güney Afrika ülkelerinden Lesotho’da, eski Başbakan Thomas Thabane’nin istifasıyla sonuçlanan aşk cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Thabane'nin eşi Maesaiah Thabane, kocasının ilk eşini öldürdüğü suçlamasıyla tutuklandı.





Güney Afrika ülkelerinden Lesotho’da, eski Başbakan Thomas Thabane’nin istifasıyla sonuçlanan aşk cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı.

Thabane’nin eşi Maesaiah Thabane'nin, eski Başbakan'ın ilk eşi Lipolelo’nun ölümünde parmağı olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Lipolelo, 2017’de Maseru’da arabasıyla evine dönerken uğradığı silahlı saldırıda öldürülmüştü.

Olayla ilgili soruşturmanın derinleştirilmesi üzerine Güney Afrika Cumhuriyeti’ne kaçan ancak daha sonra ülkeye geri dönen Maesaiah Thabane, cinayeti azmettirdiği yönündeki kuvvetli şüphe nedeniyle tutuklandı.

Eski First Lady Thabane’nin önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor. Thomas Thabane, ülkesindeki baskıların artması üzerine Başbakanlık görevinden 19 Mayıs’ta istifa etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap