SON DAKİKA



Haber > Dünya > Eşini öldürüp, cinayete koronavirüs süsü vermek istedi

Eşini öldürüp, cinayete koronavirüs süsü vermek istedi

14 Nisan 2020 Salı - 16:49




Florida’da evli olduğu kadını öldürmekle suçlanan bir kişi eşinin koronavirüsten öldüğünü iddia ederken olayla ilgili yapılan soruşturmada ölüm nedeninin cinayet olduğu ortaya çıktı





Koronavairüs salgında merkez üssü haline gelen ABD, Florida'nın Jupiter kentinde yaşanan cinayeti konuşuyor. ABD'nin Florida eyaletine bağlı Jupiter kentinde yaşayan ve evli olduğu kadını öldürmekle suçlanan David Anthony, Gretchen’ın koronvirüsten öldüğünü iddia ederken, yapılan soruşturmada ölüm nedeninin cinayet olduğu ortaya çıktı.

KORONAVİRÜS SÜSÜ VERMEK İSTEDİ

Gretchen’in arkadaşları, kadından gelen tutarsız mesajlardan şüphelenince polise başvurdu. Gretchan, Anthony’nin arkadaşlarına gönderdiği “koronavirüs olduğunu belirten” yazılı mesajları inceleyen polis, kadının herhangi bir sağlık kuruluşunda kaydını bulamadığını ortaya çıkardı. Soruşturma başlatan polis, bahsi geçen yazılı mesajları incelemesinin ardından mesajların David tarafından gönderildiğini belirledi. Soruşturmayı derinleştiren polis, olayın koronavirüs salgını ölümünden olmadığını ve kadının David tarafından öldürüldüğünü tespit etti.

Katil zanlısı David Anthony’nin cinayetin ardından New Mexico’da gözaltında tutulduğu bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap