SON DAKİKA



Haber > Dünya > Ermenistan'dan Gence’ye yeni saldırı!

Ermenistan'dan Gence’ye yeni saldırı!

08 Ekim 2020 Perşembe - 09:18




Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Ermenistan bir kez daha Azerbaycan'ın ikinci en büyük kenti Gence'ye saldırı düzenledi.





Ermenistan güçlerinin, Azerbaycan’ın ikinci büyük kenti Gence’yi sabah saatlerinde roket saldırısı düzenlediği saldırıda 1 sivilin öldüğü, çok sayıda yaralının bulunduğu ve bir çok sivil yerleşimin zarar gördüğü ifade edildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ermenistan silahlı kuvvetlerinin sabah 07.00 saatlerinde işgal altındaki Dağlık Karabağ dışında bulunan Berde, Ağcabedi şehirleri ile Goranboy, Terter, Ağdam şehirlerinin köylerine top atışları gerçekleştirdi.

1 ÖLÜ, ÇOK SAYIDA YARALI

Ermenistan'ın saldırılarında 1957 doğumlu Guliyeva Turyan Tofig isimli kadının evinde ölü bulunduğu ve evinin de hasar gördüğü belirtildi. Azerbaycan ordusunun, Ermeni silahlı güçlerinin saldırılarına karşı tedbirler aldığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap