SON DAKİKA



Haber > Dünya > Ermenistan Başbakanı: Sıkıyönetim ve genel seferberlik ilan ettik

Ermenistan Başbakanı: Sıkıyönetim ve genel seferberlik ilan ettik

27 Eylül 2020 Pazar - 17:38




Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, ülkesinde sıkıyönetim ve genel seferberlik ilan ettiklerini açıkladı. Facebook hesabından açıklama yapan Paşinyan seferberlik kapsamındaki herkesi askerlik şubelerine başvurmaya çağırdı.





Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Dağlık Karabağ'daki gerilimin yeniden tırmanması üzerine seferberlik açıklaması yaptı. Paşinyan Facebook hesabından paylaştığı açıklamada , "Değerli vatandaşlar, şu anda Ermenistan hükümetinin kararıyla sıkıyönetim ve genel seferberlik ilan edildi. Seferberlik kapsamındaki herkesi askerlik şubelerine başvurmaya çağırıyorum" ifadelerini kullandı.

Azerbaycan-Ermenistan temas hattında şiddetli çatışmalar yaşanırken Ermenistan'da genel seferberlik açıklaması geldi.

SIKIYÖNETİM İLANI

Facebook hesabından açıklama yapan Paşinyan, "Değerli vatandaşlar, şu anda Ermenistan hükümetinin kararıyla sıkıyönetim ve genel seferberlik ilan edildi. Seferberlik kapsamındaki herkesi askerlik şubelerine başvurmaya çağırıyorum" dedi.

ÇATIŞMA SÜRÜYOR


Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan silahlı kuvvetlerinin savaş faaliyetini önlemek, sivil halkın güvenliğini sağlamak için Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri tüm cephe boyunca başlanan karşı saldırının devam ettiği açıklanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap