SON DAKİKA



Haber > Dünya > Ermeni muhaliflerden Paşinyan'a açık tehdit: Ülkeye sokmayız

Ermeni muhaliflerden Paşinyan'a açık tehdit: Ülkeye sokmayız

11 Ocak 2021 Pazartesi - 14:00




Ermenistan’da muhalifler, Rusya'da Putin ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir araya gelecek olan Ermenistan Başbakanı Paşinyan’ı tehdit etti. Paşinyan’ın Rusya’ya hareketini engellemeye çalışan muhalifler, Paşinyan’a "Aliyev'in anlaşmasını onaylarsan ülkeye giremezsin" dedi.





Ermenistan’da muhalifler, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşmek üzere Rusya'ya gidecek olan Ermenistan Başbakan Nikol Paşinyan’ı tehdit etti.

Paşinyan’ın Rusya’ya hareketi öncesi bir miting düzenleyen muhalifler, “Paşinyan yasadışı bir lider, Ermenistan'ı temsil etmiyor ve imzalayacağı belgelerin yasal bir gücü olmayacak. Eğer Moskova'da herhangi bir belge imzalarsa Ermenistan hava sahası onun için kapatılacaktır” dedi.

Paşinyan'ın yolunu kestiler

Göstericiler ayrıca, Rusya’ya uçmak üzere Zvartnots Havalimanı’na hareket eden Paşinyan’ı engellemek için havalimanı yolunu kesmeye çalıştı. Ermeni güvenlik güçlerinin göstericilere dağıtmasının ardından yol açılırken, çıkan olaylarda gözaltıların olduğu bildirildi.

Yenişafak


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap