SON DAKİKA



Haber > Dünya > Erkek değil, 23 yaşında genç kız!

Erkek değil, 23 yaşında genç kız!

29 Mart 2015 Pazar - 12:47




Kadınlarda sıklıkla görülen Polikistikover sendromu genç kızda inanılmaz bir sonuçla kendisini gösteriyor; Harnaam'ın yüzü ve vücudunda baş edemediği





Polikistikover sendromu 23 yaşındaki Harnaam Kaur'da inanılmaz bir sonuçla kendisini gösteriyor; Harnaam'ın yüzü ve vücudunda baş edemediği kadar çok kıl çıktı.

KENDİSİNİ YARGILAYANLARA MEYDAN OKUYOR

Harnaam, güzel giyinmeyi, makyaj yapmayı seven bir genç kız ama sakallarından vazgeçmiyor. İnsanların aşağılamaları ve alaycı bakışlarına aldırmadan etek giyecek kadar cesur olan Harnaam, birçok kişinin cesaret edemeyeceği kadar ciddi bir duruş sergileyerek kendisini dış görünüşünden dolayı yargılayanlara meydan okuyor.

DİNİ SAÇ KESMEYİ YASAKLIYOR


Önceleri traş olan ve ağda yöntemiyle yüzündeki ve vücudundaki kıllardan kurtulmaya çalışan Harnaam'ın acı dolu ve binlerce sterlina mal olan epilasyon yöntemleri sadece kısa vadeli çözüm oldu. Harnaam Facebook, Reddit gibi pek çok sosyal medya platformunda küfürlü yorumlarla aşağılandı ve dini Sihizm, saç kesmeyi yasakladığından dolayı radikal bir karar aldı: Sakal ve bıyıklarını kesmeyecekti!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap