SON DAKİKA



Haber > Dünya > Erdoğan’ın kitabı Times Meydanı'nı süsledi!

Erdoğan’ın kitabı Times Meydanı'nı süsledi!

22 Eylül 2021 Çarşamba - 15:06




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Daha Adil Bir Dünya Mümkün” kitabı New York’taki Times Meydanı bulunan bir led ekranlarda tanıtılırken Türkiye'deki vatandaş kendisine maliyetini merak etti.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi yazdığı söylenen  "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabı geçtiğimiz hafta piyasaya sunulmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan  da ABD ziyareti öncesi dört dilde tercümesi yapılan kitabını basın mensuplarına göstererek tanıtımını yapmıştı. “Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabının tanıtım faaliyetleri için New York'un ana cadde ve sokakları ile Times Meydanı'ndaki bazı led ekranlar kiralandı.

VATANDAŞ ERDOĞAN'IN KİTABININ TANITIMININ KENDİLERİNE NE KADAR PATLADIĞINI MERAK ETTİ

İletişim Başkanlığının organizasyonu ile yapılan söz konusu tanıtımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kitabı görselleriyle birlikte İngilizce olarak tanıtıldı. Bu arada ABD’nin en çok bilinen ve ziyaret edilen meydanı olan Times’ta bir günlük reklam panosu ücreti yaklaşık 5-50 bin dolar arasında fiyatlandırılıyor

Sosyal medyada çokça paylaşılan Times Meydanı'ndaki tanıtım görüntülerinin altında ise en çok bu tanırım maliyetinin nereden karşılandığı oldu. Gelen yorumlar arasında "28 TL'ye satılan kitabın reklamı için Times Meydanı seçilmiş. Yüzü astarından pahalı sözü cuk diye oturmuş, Parasını kim verdi? Bizim vergilerle ödendiğini düşünüyorum. Yok yok kesin, para bizden çıktı…, Kitap reklamı Times Meydanın'da yapılıyorsa ne kadar adaletsiz bir dünyada yaşadığımız gerçeğini de ortaya çıkarıyor, Times Meydanı'nda reklam bize ne kadar vergiye patladı matematiği iyi olan varsa bı hesaplasin dolar üzerinden" gibi ifadeler yer aldı.

Organizasyonu gerçekleştiren İletişim Başkanlığı'ndan henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmemesi de dikkatlerden kaçmadı


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap