SON DAKİKA



Haber > Dünya > “Emir geldiğinde tereddüt etmeden İsrail’i füzelerle vuracağız”

“Emir geldiğinde tereddüt etmeden İsrail’i füzelerle vuracağız”

23 Ekim 2023 Pazartesi - 14:31




İsrail dün İran’a yönelik tehditte bulunmuştu, İran’dan bugün İsrail tarafından yapılan tehdide cevap geldi.





Gazze Şeridi'ni 17 gündür aralıksız bombalayan İsrail'e karşı tepkiler büyümeye devam ediyor. Saldırıların başladığı 7 Ekim'den bu yana Filistin'e destek mesajları yağdıran İran'dan İsrail'e yönelik yeni bir tehdit daha geldi. İsrail-Filistin çatışmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İran Devrim Muhafızları Ordusu Başkan Yardımcısı Ali Fadavi, emir verildiğinde veya gerektiğinde İsrail'in Hayfa şehrini tereddüt etmeden vuracaklarını söyledi. Fadavi, ayrıca İran ve İsrail arasında direk bir çatışma çıkacağı tehdidinde bulundu.

İRAN, İSRAİL'E KARŞI DOĞRUDAN HAREKETE GEÇECEK Mİ?

Tahran Üniversitesi'nde İranlı öğrencilerle yapılan söyleyişide konuşan Fadavi, İran'ın İsrail'e karşı doğrudan harekete geçmesine ilişkin bir soruyu şöyle cevapladı:

Bazılarınız pratik eylemi Hayfa'yı doğrudan füze ile vurmak olarak görüyor. Tabi gerekirse bu tereddütsüz yapılacaktır. Füze olarak görüyor, tabii ki gerekiyorsa. Bu yapılacak ve tereddütsüz yapılacaktır.

"DEMİR KUBBE'NİN BAŞARISI YÜZDE 30"

Ayrıca IDF'nin Demir Kubbe'nin başarılı müdahale oranı konusunda yalan söylediğini ve bu oranın sadece %30 olduğunu iddia etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap