SON DAKİKA



Haber > Dünya > Elon Musk'ın döner yanıtı sosyal medyayı salladı!

Elon Musk'ın döner yanıtı sosyal medyayı salladı!

09 Ekim 2020 Cuma - 15:45




Almanya'daki favori yiyeceği sorulan Elon Musk'ın verdiği yanıt sosyal medyada büyük ilgi gördü.





SpaceXThe Boring CompanyHyperloop ve OpenAI gibi birçok firmanın kurucusu olan Elon Musk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Türkiye gündeminde yer aldı. Yaptığı paylaşımlar ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Elon Musk'ın döner yanıtı sosyal medyayı salladı!

Twiter üzerinden bir kullanıcı, 'Almanya en iyi kekler ve hamur işlerinden bazılarına sahip. Almanya'yı ziyaret ettiğinizde en sevdiğiniz yiyecek hangisiydi?" diye bir soru yöneltti. Elon Musk bu soruyu, 'döner kebab' olarak cevapladı. Böylelikle Musk'ın Almanya'daki en sevdiği yiyeceğin Türk mutfağından olduğu ortaya çıktı. Favori restoranı hakkında ise ''Tacheles'in hemen dışında, şimdiye kadarki en muhteşem kebaba sahipti. O yerin yıkılması çok kötü. Harikaydı.'' şeklinde açıklama yaptı.

Musk'ın verdiği bu yanıt sosyal medyada Türkler tarafından büyük ilgi gördü ve hala görmeye devam ediyor. Birçok kullanıcı Elon Musk'ın bu yanıtı paylaştı ya da retweet etti.  

Yakın zaman önce Elon Musk'ın dünyanın en zengin 3. insanı olduğu açıklanmıştı. Servetinin net değeri 115 milyar dolar olduğu söylenmişti. Büyük bir servete ve imkâna sahip olan Elon Musk'ı önümüzde ki yıllarda belki de 'döner kebab' sektörlerinde de görebiliriz. Böyle bir adım atmaya karar verirse girdiği her sektörde büyük başarılara imza atan Elon Musk, yemek sektöründe ise ne tür bir çığır açacağını tahmin edemiyoruz. 

Bu konu hakkında sizin görüşleriniz neler, yorumlarda Elon Musk'ın bu paylaşımı hakkında fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap