SON DAKİKA



Haber > Dünya > Elon Musk'a roket gibi misilleme: Uzayda lezbiyen komünü kuracağım

Elon Musk'a roket gibi misilleme: Uzayda lezbiyen komünü kuracağım

28 Eylül 2021 Salı - 17:30




SpaceX, Tesla ve Neuralink gibi şirketlerinin CEO'su Elon Musk'la ayrılığının ardından açıklamalarda bulunan Kanadalı müzisyen Grimes, "uzayda lezbiyen komünü" kuracağını açıkladı.





İnternet sitesi Page Six'e e-posta üzerinden açıklama yapan Grimes, "Lezbiyen uzay komünü için Jüpiter'in uydularından biri olan Europa'yı Elon'dan ayrı olarak kolonileştireceğim" ifadelerini kullandı.

Independent Türkçe'de yer alan haberde, Şarkıcının "SpaceX ve NASA'nın Jüpiter'in buzla kaplı uydusu Europa'nın yaşama elverişli olup olmadığını araştırmak üzere yaptığı 178 milyon dolarlık (yaklaşık 1,5 milyar TL) anlaşmaya atıfta bulunduğu" ifade ediliyor.

'Mars kolonisi için yardım'

Fox'ta yayımlanan yarışma programı "Alter Ego"da jüri üyesi olarak yer alan 33 yaşındaki Grimes, 50 yaşındaki Musk'a Mars'ı kolonileştirmek konusunda yardım etmek istediğini söylemişti.

X Æ A-Xii isminde bir bebekleri olan çift, üç yıllık birlikteliğin ardından bir süre ayrı kalmaya karar verdiklerini açıklamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap