SON DAKİKA



Haber > Dünya > Elon Musk, bu kez Biden'a çattı! 'Gerçek başkan prompter'

Elon Musk, bu kez Biden'a çattı! 'Gerçek başkan prompter'

18 Mayıs 2022 Çarşamba - 16:19




Tesla CEO'su Elon Musk, ABD Başkanı Joe Biden hükümetini etkisiz kalmakla eleştirerek, promter başkan ifadelerini kullandı.





Aykırı çıkışlarıyla gündemden düşmeyen dünyanın esn zengin insanı Elon Musk, bu kez  ABD başkanı Joe Biden'i hedef aldı.

Miami'de düzenlenen teknoloji konferansı All-in Summit'e katılan Musk, "Görünüşe göre bu hükümet çok fazla işin üstesinden gelemiyor" dedi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump hükümetinin daha verimli çalıştığını savunan Musk, "Trump hükümetinde, Trump'ı bir kenara koyarsak, işleri tamamlayabilen birçok kişi vardı" ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti'nin "dava avukatları ve sendikalar tarafından fazlasıyla kontrol edildiğini" iddia eden Space X CEO'su, "Biden, açıkça sendikaların etkisi altında çok fazla kalıyor, Obama böyle değildi" dedi.

Ayrıca Musk, "Gerçek başkan, prompterı kontrol eden kişidir. Güce giden yol prompterdan geçer" ifadelerini de kullandı. 


Biden'a ve Demokrat Parti'ye eleştirilerinin ardından milyarder iş insanı, "Bu zamana dek çoğunlukla Demokratlara oy verdim. Hiç Cumhuriyetçilere oy vermemiş olabilirim, açıkça söyleyeyim. Fakat bu seçimlerde vereceğim" dedi.

Öte yandan Musk'ın 2024'te düzenlenecek başkanlık seçimlerini mi yoksa 8 Kasım'da yapılacak ara seçimleri mi kastettiği henüz bilinmiyor

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap