SON DAKİKA



Haber > Dünya > Dünyayı sarsan görüntü! Amerikan ve Rus askerleri...

Dünyayı sarsan görüntü! Amerikan ve Rus askerleri...

20 Şubat 2020 Perşembe - 11:44




Devriye gezen Rus aracının geçişini engelleyen Amerikan zırhlısının görüntüleri, şok etkisi yarattı.





Suriye'de iç savaşın başladığı 2011'den bu yana ilk kez geçtiğimiz haftalarda ilk kez karşı karşıya gelen ABD ve Rus askerleri, bu kez yolda it dalaşına girdi.
 
Demirören Haber Ajansı'nın paylaştığı videoda, Suriye'nin kuzeydoğusundaki Haseke'de çevresinde devriye gezen Rus ve Amerikan birlikleri görülüyor.
Rus devriye aracı önündeki Amerikan zırhlısını hızla geçerek bir sonrakini hedef olarak belirliyor. Amerikan zırhlısı ise, sağından geçmeye çalışan Rus aracının şarampole doğru sıkıştırıyor ve yoldan çıkmasına neden oluyor.
 
Geçtiğimiz haftalarda Kamışlı'da devriye gezen ABD askerlerinin önü sivil giyimli rejim unsurları tarafından kesilmiş, bunun üzerine Amerikan savaş uçakları iki rejim noktasını vurmuştu.
 
İDLİB YAKINLARINDA PATLAMA SESLERİ
 
Gerilim noktası İdlib'de ise gece saatlerinde patlama sesleri duyuldu. Rejim güçlerinin kontrol ettiği Lazkiye, Ceble ve Kardaha'da patlamaların olduğu bildiriliyor.
 
Suriye devlet televizyonu, Ceble'deki roket saldırılarının hava savunma sistemi tarafından engellendiğini duyurdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
Rus

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap