SON DAKİKA



Haber > Dünya > Dünyanın konuştuğu taciz kurbanı buna sebep olan kişiye seslendi: Sen, bana cehennemin kapılarını açtın!

Dünyanın konuştuğu taciz kurbanı buna sebep olan kişiye seslendi: Sen, bana cehennemin kapılarını açtın!

25 Haziran 2022 Cumartesi - 17:24




Son yılların en korkunç taciz ve cinsel suçlarından birinin kurbanı, neler yaşadığını ilk kez bu kadar açık ve net olarak anlattı. Gencecik bir kızken bu yaşadıklarına sebep olan kişiye de "Sen bana cehennemin kapılarını açtın" diye seslendi.





ÖZEL OLARAK MAXWELL'E SESLENDİ
İngiliz kraliyet ailesinden Prens Andrew'nun monarşi içindeki yerini de sarsan Jeffrey Epstein- Ghislaine Maxwell seks ticareti davasının en çok bilinen kurbanı olan Virginia Giuffre'nin mağdur etki beyanı yani bu olup bitenlerden nasıl etkilendiğini anlatan ifadesi gün yüzüne çıktı. Prens Andrew aleyhine de cinsel taciz davası açınca bütün dünyanın dikkatini üzerine çeken Virginia Giuffre ifadesinde özellikle Ghislaine Maxwell'e seslendi ve "Ghislaine, sen bana cehennemin kapılarını açtın" dedi. Dünyanın konuştuğu taciz kurbanı buna sebep olan kişiye seslendi: Sen, bana cehennemin kapılarını açtın

16 YAŞINDAN 19 YAŞINA KADAR

Virginia Roberts Giuffre yazılı ifadesine adını söyleyerek başladı. Kendisinin iki yıldan fazla bir süre boyunca yani 16 ile 19 yaşları arasında Ghishlaine Maxwell'ın kurbanı olduğunu belirtti. Öncelikle bu soruşturmada görev alan bütün polislere, dedektiflere ve FBI'ya teşekkür eden Giuffre, anlattıklarıyla diğer taciz kurbanlarına umut olmayı istediğini de belirtti.

'BENİ TAKİP EDİP EPSTEIN'A SUNMAYI SEÇTİN'

İfadesinde doğrudan Ghislaine Maxwell'e seslenmek istediğini vurgulayan Giuffre Sözlerini şöyle sürdürdü: " Ghislaine, 22 yıl önce, 2000 yılının yaz mevsiminde sen beni Florida'daki Mar a Lago Otel'de fark ettin ve bir tercih yaptın. Beni takip edip Jeffrey Epstein'a sunmayı seçtin. Sadece birkaç saat sonra sen ve o beni ilk kez taciz ettiniz." Dünyanın konuştuğu taciz kurbanı buna sebep olan kişiye seslendi: Sen, bana cehennemin kapılarını açtın

'SÖZCÜKLERLE ANLATILAMAYACAK ŞEYLER YAPTINIZ'

Giuffre, yine Maxwell'e hitaben ifadesini sürdürdü: "Siz birlikte bana fiziksel, ruhsal, cinsel ve duygusal olarak zarar verdiniz. Siz, bana sözcüklerle tarif edilemeyecek şeyler yaptınız." Giuffre, o dönemde uğradığı tacizin zarar verici etkilerinin şu anda bile devam ettiğini sözlerine ekledi.

'SEN OLMASAYDIN BEN ONUNLA  ASLA TANIŞMAZDIM'

Virginia Giuffre, eğer Ghislaine Maxwell olmasaydı Jeffrey Epstein ile asla tanışmamış olacağını da söyledi. Genç kadın bu konudaki fikirlerini şöyle ifade etti: " Bir konuda açık olmak istiyorum. Sorgusuz sualsiz Jeffrey Epstein korkunç bir pedofildi. Ama sen olmasaydın ben Epstein ile asla tanışmazdım."

Giuffre, Maxwell'in hem kendisi için hem de diğer kurbanlar için cehennemin kapılarını açtığını söyledi. Maxwell'i "koyun postuna bürünmüş bir kurt" olarak tanımlayan Giuffre ona "Bize ihanet etmek için kadınlığını kullandın ve bizi bütün bunların içine attın" diye seslendi. Dünyanın konuştuğu taciz kurbanı buna sebep olan kişiye seslendi: Sen, bana cehennemin kapılarını açtın

PRENS' CİNSEL TACİZ DAVASI AÇTI

Virginia Giuffre'nin adı özellikle de Prens Andrew'ya karşı açtığı cinsel taciz davasıyla gündemin ilk sıralarına yerleşti. Genç kadın, Jeffrey Epstein ve Ghislaine Mexwell tarafından Prens Andrew ile birlikte olmaya zorlandığını da ileri sürdü. andrew ile Giuffre'nin avukatları 12 milyon dolarlık bir anlaşma yaparak davayı mahkemeye çıkmadan anlaşmayla bitirdiler. Andrew'nun ise bütün bu iddiaları ısrarla reddettiğini, fakat bu olay yüzündün bütün itibarını kaybettiğini hatırlatalım.

Bundan iki ay önce de Jeffrey Epstein ve Ghislaine Maxwell'ın bir başka kurbanı yıllar sonra yaşadıklarını anlatmış ve Karayipler'deki özel adalarda yaşanan tüyler ürpertici gerçekleri gözler önüne sermişti. 20 yaşındayken Epstein ve Maxwell'ın tuzağına düşen genç kadın neden şimdi konuştuğunu da şöyle anlatmıştı: "Ben de bütün bunları unutmayı, sessiz kalıp hayatıma devam etmeyi istiyordum. Fakat hiçbirini unutamadım. Artık konuşamayacak olanlar adına da konuşmaya karar verdim."


Dünyanın konuştuğu taciz kurbanı buna sebep olan kişiye seslendi: Sen, bana cehennemin kapılarını açtın

CİNSEL TACİZ FABRİKASI

Dünyanın en büyük ve en korkunç seks ticareti ağının başındaki kişi olarak hafızalarda yer eden Jeffrey Epstein'ın çocuk yaştaki kurbanlarına yaşattıklarıyla ilgili yeni gerçekler ortaya çıktı. 2019 yılında tutuklu bulunduğu hücrede intihar eden Epstein'ın, ABD Virgin Adaları'nda yer alan iki adasından birinde defalarca tacize uğrayan genç bir kadın, o süreçte yaşadığı dehşeti anlattı. Epstein'ın Porto Riko yakınlarındaki Little St. James (Küçük St. James) adasındaki konutunda tutulan ve o sırada 20 yaşında olan genç kadın, kurbanı olduğu o düzeni "Cinsel taciz fabrikası gibiydi" sözleriyle tanımladı. Model olmak hayaliyle yola çıkan, ancak Jeffrey Epstein ile suç ortağı Ghislaine Maxwell'ın "ağına düşen" Güney Afrikalı Juliette Bryant, BBC'de ekrana gelecek olan House of Maxwell (Maxwell'ın Evi) adlı belgeselde yaşadıklarını anlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap