SON DAKİKA



Haber > Dünya > Dünya bu katliama nasıl sesiz kalıyor ?

Dünya bu katliama nasıl sesiz kalıyor ?

27 Aralık 2023 Çarşamba - 00:05




İsrail’in 81 gündür sürdürdüğü vahşi saldırılar 21’inci yüzyılın en kanlı soykırımına dönüştü.





Gazze’de artarak devam eden bombardımanın bilançosu yürekleri yaktı. 7 Ekim’den bu yana sürdürülen saldırılarda can kaybı 20 bini aşarken Gazze Sağlık Bakanlığı kayıplar arasında 6 bin 300 kadın ve 8 bin 500 çocuk olduğunu bildirdi. 311 sağlık çalışanı ve 40 sivil savunma görevlisi de öldürüldü. Avrupa-Akdeniz İnsan Hakları Gözlemevi ise Gazze’de yaşananları rapor haline getirip Uluslararası Ceza Mahkemesi ile BM’ye iletti.

İSRAİL ORDUSUNUN İNFAZLARI BELGELERİYLE ORTAYA KONDU

Cenevre merkezli kuruluşun raporunda, Gazze’deki katliamda 21’inci yüzyılın en yüksek sivil kayıp oranının yaşandığı belirtildi. İsrail ordusunun gerçekleştirdiği infaz vakalarının belgelendiği kaydedildi. Uluslararası bir hukuk ekibinin derhal Gazze’ye giderek bir soruşturma başlatması istendi. Cinayetler raporlara yansırken Mısır’ın üç aşamalı ateşkes girişimi karşısında Netanyahu “Durmuyoruz, bu uzun savaşa devam edeceğiz” dedi.




FİLİSTİNLİLERİ YARI ÇIPLAK HALDE TEŞHİR ETTİLER: KATİLE ÖLDÜRMEK YETMİYOR!

Gazze’ye havadan, karadan ölüm yağdıran İsrail güçleri insanlık onurunu da ayaklar altına alıyor. Gazze Şeridi’ndeki bir stadyumda, aralarında çocuk ve yaşlıların olduğu Filistinliler yarı çıplak bir şekilde teşhir edildi. Bu sırada tankların namlularının esirlere çevrilmesi dikkat çekti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap