SON DAKİKA



Haber > Dünya > Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Biden canlı yayında uyuyakaldı

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Biden canlı yayında uyuyakaldı

29 Ağustos 2021 Pazar - 12:41




Sağlık sorunlarıyla gündeme gelen ABD Başkanı Joe Biden, son olarak Katil İsrail Başbakanı Naftali Bennett ile kameralar karşısındaki görüşmesinde uyuyakaldı.





ABD Başkanı Joe Biden sık sık davranışlarıyla gündem oluyor. ABD Başkanı'nın ilerlemiş yaşı ve zaman zaman ayakta zor durmasından dolayı da Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in adı ABD Başkanlığı için geçiyor.

Katil İsrail Başbakanı ile görüşürken uyudu

ABD Başkanı Joe Biden, göreve gelmesinin ardından ABD'ye Siyonist İsrail Başbakanı olarak ilk ziyaretini gerçekleşen Naftali Bennett ile bir araya geldi. 12 yıllık Binyamin Netanyahu iktidarından sonra yönetime gelen Bennett'in ABD ziyareti merakla beklenirken görüşmeye Biden'ın uyuklaması damga vurdu.

Basın mensuplarının karşısında gerçekleşen görüşmede Biden, Bennett'in konuştuğu sırada uyumaya başladı. ABD Başkanı'nın uyuduğunu gören Bennett ise konuşmaya devam etti. Olaya ilişkin görüntüler ise dünyanın gündemine oturdu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap