SON DAKİKA



Haber > Dünya > Dostum Esad'tan Rusya itirazı: Suriye'yi işgal edenler kınayamaz

Dostum Esad'tan Rusya itirazı: Suriye'yi işgal edenler kınayamaz

28 Şubat 2022 Pazartesi - 12:59




Suriye Devlet Başkanı Esad'ın danışmanı Al-Shibl, Afganistan, Irak, Libya ve Suriye'yi işgal edenlerin Rusya'nın Ukrayna'daki eylemlerini kınama hakkının bulunmadığını söyledi.





Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısına tepkiler gelmeye devam ederken, Suriye'den ABD ve NATO'ya tokat gibi açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir zamanlar dostum dediği Esad'ın danışmanı, Batı'nın Rusya yönelik yaptırımlarına karşı çıktı.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın üst düzey danışmanı Luna Al-Shibl, Afganistan, Irak, Libya'yi işgal edenler Rusya'nın Ukrayna'daki eylemlerimi kınama hakkının bulunmadığını söyledi.

Ukrayna'daki Nazilerin Suriye'de ABD ve NATO tarafından desteklenen Al Kaideci Nusra'nın sivil kanadı Beyaz Miğferler'in mizansenleri gibi önceden tasarlanmış senaryolar sahnelediğini belirten Al-Shibl, Rusya'nın Ukrayna'daki özel operasyonuna Şam'ın desteğini yeniledi.

Bilindiği gibi, iç savaşta koltuğu sallanan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Rusya Lideri Vladimir Putin'in yardımıyla görevinde kalmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap