SON DAKİKA



Haber > Dünya > Donald Trump resmen başvuru yaptı

Donald Trump resmen başvuru yaptı

24 Şubat 2021 Çarşamba - 12:16




ABD’nin eski Başkanı Donald Trump sosyal medyaya dönüş için resmen başvuruda bulundu. Facebook’a geri dönmek isteyen Trump’ın başvurusu Facebook Gözetim Kurulu’nda incelenecek.





Business Insider’ın haberine göre eski ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya devi Facebook’a bizzat başvurdu. Platforma yeniden katılmak isteyen Trump’ın başvurusu Facebook Gözetim Kurulu’na ulaştı. Kurulun dünya çapındaki 20 üyesinden biri olan eski Danimarka Başbakanı Helle Thorning-Schmidt, Facebook’un kapatma kararının yeniden gözden geçirildiğini söyledi.

90 GÜN SÜRELERİ VAR
İsmini vermeden açıklamada bulunan bir kurul sözcüsü, bu konuyla ilgili kamuoyundan binlerce mesaj aldıklarını söylerken, “Başkan Trump’ın Facebook ve Instagram hesaplarıyla ilgili bir kullanıcı beyanının elimize ulaştığını doğrulayabiliriz. Kurul bir karara varana kadar konuyla ilgili başka bir yorumda bulunmamız mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Gözetim Kurulu geçtiğimiz yıl itibarıyla hayata geçti. Şimdiye dek beş dosyaya bakan kurul, 21 Ocak’ta Trump’ın hesaplarının kapatılmasıyla ilgili kararın yeniden inceleneceğini duyurmuştu. Kurulun bir karara varması için önünde 90 günlük süre bulunuyor. Alınacak kararın şirket için bağlayıcı olacağı belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap