SON DAKİKA



Haber > Dünya > Denizde ceset ihbarı yapıldı! Gerçek bambaşka çıktı!

Denizde ceset ihbarı yapıldı! Gerçek bambaşka çıktı!

21 Haziran 2021 Pazartesi - 15:03




Sahilde avlanan balıkçılar polise, suda cansız bir beden buldukları yönünde ihbarda bulundu. Kurtarma operasyonunda ise şaşırtan gerçek ortaya çıktı.





Denizde yüzen cansız kadın bedeni göreneri korkuttu, balıkçılar polisi alarma geçirdi. Gerçek ise kurtarma operasyonunda anlaşıldı. Japonya'da balıkçıların denize atılmış bir şişme bebeği cansız insan bedeni sanması itfaiye ve kurtarma ekiplerini harekete geçirdi. 

Hachinohe şehrindeki sahile gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

Çevredekilerin endişe ile izlediği kurtarma operasyonu sırasında 'cansız bedenin' aslında denize atılmış bir şişme bebek olduğu anlaşıldı.

​Şişme bebek karaya çıkarılırken o anların fotoğraflarını Japon YouTuber Tanaka Natsuki paylaştı. Olaya tatile gittiği sırada denk geldiğini aktaran Natsuki, "Balık tutma videosu çekerken gördüğüm cesedin bir şişme bebek olduğu ortaya çıktı. Görünüşe göre, balıkçılar onu bir insana ait sanarak yetkilileri aradı ve bu yüzden bir ton polis, itfaiye aracı ve ambulans geldi. Neyse ki bebek sağ salim kurtuldu" diye yazdı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap