SON DAKİKA



Haber > Dünya > Çocuklarını sıraya dizip öldürdü! 'Aylardır bunu planlıyordum'

Çocuklarını sıraya dizip öldürdü! 'Aylardır bunu planlıyordum'

17 Haziran 2023 Cumartesi - 11:35




ABD'de 3 çocuğunu aynı anda öldüren baba dünya medyasında yankı uyandırdı. Mahkemeden yapılan açıklamada ise 'Bu şimdiye kadar gördüğüm en mide bulandırıcı, korkunç suç' ifadeleri kullanıldı.





Amerika Birleşik Devletleri'nin Ohio eyaletinde son günlerin en korkutucu olayı yaşandı. Olayın başrolündeki babanın yaptıkları dünyada ses getirdi. 32 yaşındaki Chad Doerman yaptıkları nedeniyle 'ağırlaştırılmış cinayet' suçlamasıyla karşı karşıya kaldı.

EN BÜYÜĞÜ 7 YAŞINDA

Doerman Perşembe günü yaşları 3, 4 ve 7 yaşındaki çocuklarını eşinin gözleri önünde öldürdü. Savcılar ilk hangi çocuğun vurulduğunu bilmediklerini ancak görgü tanıklarına göre ilk silah sesinden sonra kalan 2 kardeşin tarlalara doğru kaçtığı bildirildi. Çocuklarını tarlada yakalayan Doerman ise onları orada öldürüp eve taşıdı.

Clermont İlçe Savcısı Mark Tekulve mahkemeye 'Bu şimdiye kadar gördüğüm en mide bulandırıcı, korkunç suç' dedi.

 


Çocuklarını sıraya dizip öldürdü Aylardır bunu planlıyordum

   

SIRAYA DİZİP VURDU

Polisten yapılan açıklamada ise 911'i ilk arayan kişinin talihsiz anne olduğu, ikinci kişinin ise yoldan geçen birinin olduğu aktarıldı.

Yetkililer 3 çocuğun da olay yerinde hayatını kaybettiğini de açıkladı. Kimliği henüz belirlenemeyen 34 yaşındaki anneleri de, elinden silahla vurulmuş halde evin dışında bulundu. Savcılara göre kadın, Doerman'dan silahı almaya çalışırken vuruldu.

 


Çocuklarını sıraya dizip öldürdü Aylardır bunu planlıyordum

 

BAHÇEDE OTURURKEN YAKALANDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler ise Doerman'ı evinin bahçesinde otururken buldu ve gözaltına aldı.

Yapılan sorguda çocuklarını sıraya dizdikten sonra ateş ettiğini itiraf eden Doerman cinayeti aylardır planladığını belirtti. Doerman, üç kez ağırlaştırılmış cinayetten yargılandı. Kefaleti 20 milyon dolar olarak belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap