SON DAKİKA



Haber > Dünya > Cinsiyet değiştiren arkadaşı ile evleniyor

Cinsiyet değiştiren arkadaşı ile evleniyor

05 Nisan 2015 Pazar - 13:45




27 yaşındaki İngiliz adam, cinsiyet değiştirerek kadın olan çocukluk arkadaşına ilk görüşte aşık olmuş ve bu yüzden evlenme kararı almış.





Çocukluk yıllarını en iyi arkadaşı Kevin ile futbol ve Playstation gibi erkeksi oyunlar oynayarak geçirdiğini söyleyen Dodd, zamanla birbirlerinden koptuklarını ve onu 15 yaşından 21 yaşına dek hiç görmediğini söyledi.

BİR PARTİDE DENK GELDİLER

Çocukluk arkadaşı Kevin'ı yıllar sonra ilk kez bir doğumgünü partisine Fay Purdham isimli bir kadın olarak geldiğinde gördüğünü söyledi. Çocukluk yıllarını en iyi arkadaşı Kevin ile futbol ve Playstation gibi erkeksi" oyunlar oynayarak geçirdiğini söyleyen Dodd, zamanla birbirlerinden koptuklarını ve onu 15 yaşından 21 yaşına dek hiç görmediğini söyledi.

"ÇOK GÜZEL KADIN OLMUŞ"

Dodd ilk başta karşısındaki kadının çocukluk arkadaşı Kevin olduğunu kabullenmekte zorlandığını kabul etti ancak "Onun artık çok güzel bir kadın olduğunu ve önemli olan tek şeyin de bu olduğunu" söyledi.


Evlenmeyi planladığı eski arkadaşına "İlk görüşte âşık olduğunu" söyleyen Dodd, "O tepeden tırnağa büyüleyici bir kadın ve ben gerçekten çok şanslı bir adamım" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap