SON DAKİKA



Haber > Dünya > Cinsel organ uzunluğu tartışması

Cinsel organ uzunluğu tartışması

05 Haziran 2016 Pazar - 14:35




Rusya'da içki masasında sohbet eden iki arkadaşın gecesi kanlı bitti. Cinsel organlarının boyları hakkında hararetli bir tartışmaya giren iki adamdan





Rusya Federasyonu'na bağlı özerk Başkurdistan'ın Yanaulsky bölgesinde geçtiğimiz ay yaşanan olayda iki arkadaş arasında çıkan kavga birinin diğerinin penisini kesmesiyle son buldu.

Gerçek isimleri gizli tutulmak suretiyle 52 yaşındaki Vadim Panfilov ile 47 yaşındaki Igor Almazov, Panfilov'un evinde buluşarak içki masası kurdular. Polisin iddiasına göre, alkolü fazla kaçıran ikili cinsel organlarının boyları hakkında hararetli bir tartışmaya girdi.

52 yaşındaki ev sahibi Panfilov, münakaşa devam ettiği sırada bir balta alarak önce 47 yaşındaki arkadaşının başına vurararak onu bayılttoı. Öfkeye kapılan adam Almazov'u kısa bir süre daha darp ettikten sonra cinsel organlanını baltayla kesti. Kestiği organı da evinin bahçesine fırlatıp attı.

Acı içindeki adamın bağırışlarını duyan komşular acil yardım hattını aradı. Hastaneye kaldırılan Almazov'un organı, uzuvların kesilmesinin üzerinden fazla vakit geçtiği için yerine monte edilemedi. Polis raporuna göre,

Aynı mahellede oturan adamların birbirlerini çocukluktan beri tanıdıkları belirtildi. Polis tarafından gözaltında tutulan 52 yaşındaki Panfilov hakkında dava açılacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap