SON DAKİKA



Haber > Dünya > Çin'den gelen Bitcoin haberi ortalığı karıştırdı! Fiyatlar altüst oldu

Çin'den gelen Bitcoin haberi ortalığı karıştırdı! Fiyatlar altüst oldu

21 Haziran 2021 Pazartesi - 10:48




Hergeçen gün gündem olacak bir bitcoin haberi daha geliyor. Son olarak Çin’den gelen Bitcoin haberi kripto para piyasasını yangın yerine çevirdi.





Tesla’nın sahibi Elon Musk’ın tutarsız tweetleri arasında yön bulmaya çalışan Bitcoin’e bir darbede Çin’den geldi. Çin'in en büyük 3. bankasından gelen yasak borsalardaki kripto paralara büyük kayıplar yaşattı.

MADENCİLİK YASAKLANDI BİTCOİN ÇAKILDI

Bitcoin 63 bin dolarlık tarihi seviyesinden sonra peş peşe gelen haberlerle sarsılmaya devam ediyor. Madencilik alanına Çin’den gelen gelen yasağın ardından Çin'in en büyük 3. bankasından alım satım işlemleri yasak getirildi.

Çin’den ilk gelen haber madencilik alanında oldu. Hükümet Çin'in en çok kripto para madenciliği yapılan ikinci bölgesi olan Sichuan’da kripto para madenciliği yasaklama kararı aldı. Daha sonra ise Çin'in en büyük 3. Bankasında kripto para alım satım işlemleri yasak getirildiği duyuruldu.

Pazar akşam itibarıyla gelen bu haberlerle Bitcoin son beş işlem gününün dördünde toplam yüzde 7 düşerken haftanın ilk işlem gününde kayıplar yüzde 8'i aştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap