SON DAKİKA



Haber > Dünya > Çin'den dönen 13 Cammu - Keşmir öğrencisi karantinada

Çin'den dönen 13 Cammu - Keşmir öğrencisi karantinada

20 Şubat 2020 Perşembe - 15:47




Çin'den dönen 13 Cammu ve Keşmir öğrencisi 14 gün karantinada kalacak





Çin'in koronavirüs ile savaşan Vuhan şehrinden 19 Şubat Çarşamba günü Cammu Keşmir'e dönen 13 öğrenci karantinaya alındı.

Bunlar arasında Keşmir'in altı ilçesinden 10 ve Cammu ilçesinden üç öğrenci bulunmaktadır. Hepsi ambulanslarda özel olarak eğitilmiş sağlık personelinin gözetimi altında havaalanından evlerine götürüldü. Hepsi evlerinde 14 gün karantina altında kalacak.

Bu süre zarfında Sağlık Hızlı Müdahale Müdürlüğü'nün gözetim ekipleri sağlıklarını günde iki kez izleyecek. Üç Cammu öğrencisi Cammu Havaalanına, 10 öğrenci Çarşamba günü Delhi Havalimanı'ndan Srinagar Havaalanı'na getirildi. Anantnag, Pulwama, Budgam ve Baramulla'dan birer öğrenci bulunuyor diğerleri ise Kupwara ve Srinagar'da yaşıyor.

Yedi Keşmir ilçesinden toplam 30 öğrencinin aşamalı olarak getirildiği belirtilmektedir. Koronavirüsü ile ilgili tüm bu raporlar negatiftir, ancak önlem olarak, hepsi diğerlerinden ayrı tutulacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap