SON DAKİKA



Haber > Dünya > Çete liderlerinden Duterte'yi öldürene ödül!

Çete liderlerinden Duterte'yi öldürene ödül!

09 Haziran 2016 Perşembe - 16:27




Filipinler'in yeni devlet başkanı Duterte'nin suçluları öldürene para ödülü açıklamasına çete liderlerinden cevap geldi. Duterte'yi öldürene ödül var.





Filipinler'in yeni lideri Rodrigo Duterte'nin geçtiğimiz günlerde halka yaptığı 'uyuşturucu liderlerini öldürün, size ödül vereceğim' çağrısının ardından, çete liderlerinden karşılık geldi.

Dailymail'in haberine göre çete liderleri, Filipinlerin lideri Duterte'yi öldüren kişiyi yaklaşık 433 bin dolarla ödüllendireceğini açıkladı.

SEÇİM KAMPANYASI

Duterte, seçim kampanyası boyunca suç oranı oldukça yüksek olan Filipinler'de suç karşıtı kampanyasıyla öne çıkmış ve bunun 'kanlı bir savaş olacağını söylemişti. Uyuşturucu çetesi liderlerini öldürenlere yaklaşık 107 bin dolar ödeyeceğini söyleyen Duterte, madde bağımlıların ise tedavi edilemeyeceğini söylemiş ve 'Sizi öldüreceğim' demişti.

İnsan hakları örgütleri Duterte'nin yürüttüğü politikayı eleştirirken, bunun çok tehlikeli sonuçları olabileceği konusunda da uyarı bulunuyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap