SON DAKİKA



Haber > Dünya > Bunun adı vahşet! Uyuyan karısının üzerine kızgın yağ döktü

Bunun adı vahşet! Uyuyan karısının üzerine kızgın yağ döktü

03 Şubat 2020 Pazartesi - 17:02




Kadına karşı şiddet haberlerinin en feci örneklerinden biri Fas'ta yaşandı. Yatağında uyuyan bir kadının üzerine kocası tarafından kızgın yağ döküldü.





Fas’ın Meknes şehrinde yaşayan ve adının Zohra olduğu açıklanan bir kadın, eşinden sürekli olarak şiddet görüyordu. Aralık ayında olacaklardan habersiz şekilde yatağında uyuyan kadın, kocasının üzerine kızgın yağ dökmesiyle çığlıklar içinde uyandı. Komşularının yardımıyla hastaneye kaldırılan Zohra’nın vücudunun büyük bölümü yandı. Görme ve konuşma yetisini kaybeden Zohra, vücudundaki yanıkları için de haftalarca tedavi gördü.


Temizlik işlerine giderek para kazanan Zohra için bir yardım kuruluşu tarafından bağış kampanyası başlatıldı. Tanınmaz hale gelen kadının hastane masraflarını karşılayamadığı belirtilirken, toplanacak paranın günlük 290 TL’yi bulan tedavi ihtiyaçları için de kullanılacağı vurgulandı.

Kampanyayı başlatan İngiliz vatandaşı Anisa Rasul, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Fas’ta 3 yıl boyunca yaşadığım dönemde Zohra benim evimde çalışırdı. Çocuklarım ve ben onu çok severdik, ailemizden biri gibiydi. Şu ana dek üç ameliyat geçirdi. Fas’ta sağlık hızmetleri çok pahalı ve onun bizim yardımlarımıza ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Öte yandan olaydan kısa süre sonra yakalanan kadının kocasının tutuklanarak cezaevine gönderildiği, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
fas

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap