SON DAKİKA



Haber > Dünya > Bu kadın çöpten ayda 20 bin TL kazanıyor!

Bu kadın çöpten ayda 20 bin TL kazanıyor!

07 Ekim 2020 Çarşamba - 12:40




Amerika Teksas'ta yaşayan 31 yaşındaki Tiffany Butler, isimli kadın, özellikle zenginlerin yaşadığı alanda bulunan çöp konteynirlerinden topladığı makyaj malzemeleri ve az kullanılmış elbiseleri satarak ayda 2000 sterlin kazanıyor.





Amerika Teksas'ta yaşayan 31 yaşındaki Tiffany Butler isimli kadın para kazanmanın ilginç bir yolunu buldu. Bu kadın çöpten ayda 20 bin TL kazanıyor!

Butler özellikle zenginlerin yaşadığı alanda bulunan çöp konteynirlerinden topladığı makyaj malzemeleri ve az kullanılmış elbiseleri satarak ayda 2000 sterlin kazanıyor.
Bu kadın çöpten ayda 20 bin TL kazanıyor!

Butler , normalde ev kadını olduğunu bir gün televizyonda izlediği dumpster diving klibinden ilham alıp böyle bir işe koyulduğunu ve günde saat üç saat çalışarak tüm ihtiyaçlarını kazanacak kadar para kazandığını söyledi. Bu kadın çöpten ayda 20 bin TL kazanıyor!

Evinin garajının şuan kullanılmadan çöpe atlan eşyalar ile dolu olduğunu söyleyen Tiffany, konteynırları karıştırırken sadece kullanabileceği ve satabileceği ürünleri aldığını söyledi. Bu kadın çöpten ayda 20 bin TL kazanıyor!

Tiffany, topladığı ürünleri internet üzerinden satıyor.


Bu kadın çöpten ayda 20 bin TL kazanıyor!

Bu kadın çöpten ayda 20 bin TL kazanıyor!

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap