SON DAKİKA



Haber > Dünya > Böyle Photoshop hatası görülmedi!

Böyle Photoshop hatası görülmedi!

22 Mart 2015 Pazar - 16:07




İnternet sitesinde yayınlanan fotoğrafta, Bakan Yardımcısı Su Su Hlaing'in üstündeki şemsiyenin silindiği ancak şemsiyenin gölgesinin silinmediği görü





Myanmar hükümeti skandal bir photoshop hatasına imza attı. Enformasyon Bakanlığı'nın internet sitesinde yayınlanan fotoğrafta, Bakan Yardımcısı Su Su Hlaing'in üstündeki şemsiyenin silindiği, ancak şemsiyenin gölgesinin silinmediği görüldü.

ÜLKEDE GÜNDEM OLDU

Myanmar Enformasyon Bakanlığı'nın resmi Facebook sayfasında yayınlanan bir fotoğrafta yapılan photoshop hatası ülkede gündem oldu.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Telegraph'ta yer alan habere göre, Bakan Yardımcısı Su Su Hlaing'in yardımcısıyla Kawthaung'ta bulunan Kaw Thung Havaalanı'na indiği anda çekilen fotoğraftaki şemsiyenin photoshopla silindiği görüldü. Ne var ki, sosyal medya kullanıcıları, Bakan Yardımcısı'nın altındaki karanlığın şemsiye gölgesi olduğunu fark etmekte gecikmedi.


Hükümetin fotoğrafı photoshoplama gerekçesi bilinmezken, Telegraph gazetesi ülkede "bir erkeğin kadın için şemsiye tutmasının utanç verici" olarak algılandığını yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap