SON DAKİKA



Haber > Dünya > Boşanma partisi feci bitti! İp koptu metrelerce yüksekten düştü

Boşanma partisi feci bitti! İp koptu metrelerce yüksekten düştü

08 Mayıs 2023 Pazartesi - 12:47




Boşanması kutlamak için ilginç bir yol seçen gencin başına gelmeyen kalmadı. Brezilyalı, metrelerce yükseklikten yere çakılırken o anlar kan dondurdu.





Brezilya'nın Araucaria, bölgesinde meydana gelen olayda, genç bir adamın hayatının son anları kayıtlara geçti. Söz konusu görüntüler dünya basınında gündem olurken olayın nedeni pes dedirtti.

Rafael dos Santos Tosta boşanmasını kutlamak için Şubat ayında bungee jumping yapmaya karar verdi. Her şeyden habersiz Tosta dakikalar sonra başına gelecekleri henüz bilmiyordu.
 

20 METREDEN ÇAKILDI

Yaklaşık 20 metreden atlayan Tosta, düşer düşmez bel ve omurlarını kırdı ve bilincini yitirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen askeri Polis Hava Operasyonları Taburundan bir sağlık ekibi Tosta'yı stabilize etti ve Campo Largo'daki Rocio Hastanesine götürüldü.

Doğum gününden sadece 3 gün önce "çılgınca bir şey yapmak" için yüksekten atlayan Tosta, hemen yoğun bakıma alındı.
 


'HAYATIMA DEĞER VERMİYORDUM'

Bir süre sonra bilinci yerine gelen Tosta yerel basına yaptığı açıklamada 'Boşandıktan sonra hayattan mümkün olan her şekilde zevk almak istedim. Bir sürü çılgınca şey yapıyordum. Hayatıma hiç değer vermiyordum' dedi.

Hâlâ ağır nesneleri kaldırmakta zorlanan tosta bazı bölgelerinde ağrı hissediyor ve halsizlik çekiyor. Psikolojik travma da onu hala etkiliyor. Tosta atlamadan önce, ipin ağırlığını kaldıramayacağı konusunda şaka yaptığını hatırlıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap