SON DAKİKA



Haber > Dünya > Boris Johnson Rus halkına 2 dilde seslendi

Boris Johnson Rus halkına 2 dilde seslendi

06 Nisan 2022 Çarşamba - 14:49




Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson, Rus halkına hitaben yayınladığı video mesajında, "Rus halkı gerçeği bilmeyi hak ediyor, siz gerçekleri bilmeyi hak ediyorsunuz" ifadesini kullandı.





Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "dünyayı dehşete düşüren vahşet" nedeniyle savaş suçu işlemekle suçlandığını belirterek, Ruslardan gerçekleri araştırmalarını istedi.

Rus hükümetinin "şok edici ve mide bulandırıcı" bu eylemleri halktan saklamaya çalışmasına şaşılmaması gerektiğini kaydeden Başbakan, "Devlet Başkanınız, neler olduğunu görebilseniz onun savaşını desteklemeyeceğinizi biliyor" ifadesini kullandı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bunların Rusya'nın onuru üzerinde bir leke olduğunu da bildiğini söyleyen Johnson, Rus halkından gerçeklere ulaşabilmeleri için VPN kullanarak Rusya'da yasaklı sitelere erişmelerini ve araştırma yapmalarını istedi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap