SON DAKİKA



Haber > Dünya > Bir kadına yüzlerce erkekten cinsel saldırı! 66 gözaltı

Bir kadına yüzlerce erkekten cinsel saldırı! 66 gözaltı

26 Ağustos 2021 Perşembe - 15:31




TikTok videosu çektiği sırada yüzlerce erkeğin cinsel saldırısına uğrayan ve üstü başı parçalanarak çıplak bırakılan kadına saldıranlardan 66'ı yakalandı.





Korkunç olay sonrası görüntüleri izleyen polis yüzlerce şüphelinin peşine düşerek 66'ını yakalayarak sorgulamaya aldı.

Pakistan'daki korkunç olay, 14 Ağustos'ta gerçekleşti. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, yüzlerce erkek bir parkta video çeken genç kadının etrafını sardı.

Burada TikTok videosu çektiği belirtilen talihsiz kadının cinsel saldırıya uğradığı ve kalabalık tarafından gasp edildiği açıklandı.

Talihsiz kadın konuştu: Kıyafetlerimi parçaladılar, çıplak kaldım

Aynı açıklamada iki polis memurunun olayla ilgili ihmali olduğu iddiasıyla açığa alındığı bilgisi doğrulandı.


 Olayla ilgili geçtiğimiz günlerde yerel bir gazeteye konuşan talihsiz kadın 'Çıplak kaldım, kıyafetlerimi paramparça ettiler' demişti.

Söz konusu olay sonrası ülke genelinde pek çok protesto gösterisi düzenlenirken, kadın hakları örgütleri faillerin yakalanması ve en yüksek cezaya çarptırılmasını talep etti.

Pakistan, 2019'da Thomson Reuters Vakıf anketinde kadınlar için dünyanın en tehlikeli altıncı ülkesi konumunda yer almıştı. Kaynak: Hürriyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap