SON DAKİKA



Haber > Dünya > Biden'a boks göndermesi: Birkaç saniyede yere sererim

Biden'a boks göndermesi: Birkaç saniyede yere sererim

11 Eylül 2021 Cumartesi - 10:31




ABD Başkanlık koltuğunu geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde Joe Biden'a devreden Donald Trump, ilginç söylemleri ile gündemden düşmek bilmiyor. Bir boks maçının tanıtımı için telefonla yayına bağlanan Trump, burada "Muhtemelen en kolay dövüşüm Biden'la olurdu. Çünkü bence çok hızlı bir şekilde devrilirdi. Onu birkaç saniyede yere sererim." dedi.





ABD'nin eski başkanı Donald Trump, koltuğu bıraksa da mevcut başkan Joe Biden'a göndermeler yapmaya devam ediyor. Reality show geçmişi de bulunan ve ABD'nin en renkli başkanlarından biri olan Donald Trump, Evander Holyfield ile Vitor Belfort arasında yapılacak boks maçının tanıtım programına telefonla katıldı.

"BİRKAÇ SANİYEDE YERE SERERİM"

Trump bu yayında, ABD Başkanı Joe Biden'ı dövmek istediğini söyledi. Trump, "Boks maçı için profesyonel birini seçmek zor olurdu. Ancak muhtemelen en kolay dövüşüm Biden'la olurdu. Çünkü bence çok hızlı bir şekilde devrilirdi. Onu birkaç saniyede yere sererim." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap