SON DAKİKA



Haber > Dünya > Biden basın toplantısından ayrıldı: 'Kusura bakmayın, acil durum odasına gitmem gerekiyor'

Biden basın toplantısından ayrıldı: 'Kusura bakmayın, acil durum odasına gitmem gerekiyor'

24 Ekim 2023 Salı - 10:17




ABD Başkanı Joe Biden basın toplantısını yarıda keserek "Kusura bakmayın, acil durum odasına gitmem gerekiyor" dedi. Sosyal medyada ABD'nin Suriye'de ve Irak'ta üslerine saldırı gerçekleştiği iddia edilirken, Beyaz Saray'dan Biden'in ulusal güvenlik ekibinden İsrail ve Gazze'deki son gelişmelere ilişkin bir brifing aldığı yönünde açıklama yapıldı.





ABD Başkanı Biden, Beyaz Saray’da ekonomi hakkında yaptığı konuşmayı yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası’na gitti. Biden, "Özür diliyorum, durum odasına gitmem lazım. İlgilenmem gereken bir sorun var" ifadelerini kullanarak, kürsüden ayrıldı.

ABD’nin Suriye’de bulunan askeri üslerine saldırı olduğu iddialarının ardından Biden’ın konuşmasını yarıda keserek, Beyaz Saray Durum Odası’na gittiği öne sürüldü.

Beyaz Saray'ın sosyal medya hesabından ise "Başkan Biden ve Başkan Yardımcısı Harris, ulusal güvenlik ekibinden İsrail ve Gazze'deki son gelişmelere ilişkin bir brifing aldı" şeklinde bir bilgilendirme yapıldı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap