SON DAKİKA



Haber > Dünya > Beyaz Saray'dan Trump'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama

Beyaz Saray'dan Trump'ın sağlık durumuna ilişkin yeni açıklama

04 Ekim 2020 Pazar - 18:25




Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'ın sağlık durumuna ilişkin, Beyaz Saray'dan yeni bir açıklama geldi. Açıklamada, "ABD Başkanı kendini çok iyi hissediyor. Beyaz Saray'a dönmek istiyor, ancak tedbir amacıyla hastanede biraz daha kalacak" denildi.





Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert C. O'Brien, "ABD Başkanı kendini çok iyi hissediyor. Beyaz Saray'a dönmek istiyor, ancak tedbir amacıyla hastanede biraz daha kalacak" dedi. 

TRUMP'IN COVİD-19'A YAKALANMASI

Perşembeyi cumaya bağlayan gece Covid-19'a yakalandığını Twitter hesabından duyuran Trump, dün başkent Washington DC'ye yarım saatlik mesafede Maryland eyaletinde bulunan Walter Reed Askeri Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

74 yaşındaki Trump, kendisinin ve eşi 50 yaşındaki eşi Melania Trump’ın corona virüse yakalandığını açıklamasından sonra dün gecesosyal medya üzerinden görüntülü açıklama yayınladı. Trump yaptığı açıklamada eşinin hastalığı daha hafif atlattığını çünkü kendisinden genç olduğunu söyledi.

Trump, hastalığının seyrine ilişkin gelecek birkaç günün "gerçek bir test" olacağını, ancak hastalığı yenip yakında geri döneceğini kaydetti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap