SON DAKİKA



Haber > Dünya > Berlin karıştı: Merkel’in kapısına dayandı

Berlin karıştı: Merkel’in kapısına dayandı

25 Kasım 2020 Çarşamba - 13:55




Almanya'da Başbakan Merkel'in ofisinde şüpheli bir olay yaşandı. Üzerinde sloganlar yazılı bir araç ofisin kapısına çarptı. Alman polisi araç sürücüsünü gözaltına aldı.





Almanya’nın başkenti Berlin’de bugün hareketli dakikalar yaşanıyor. Başbakan Angela Merkel’in çalışma ofisinin bulunduğu binanın kapısına bir araç çarptı.

Ofisin çevresinde bulunan güvenlik güçleri olaya hemen müdahale ederken, bölge güvenlik çemberine alındı. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin de destek verdiği olayda aracın sürücüsü gözaltına alındı.

Reuters’ın olay yerinden geçtiği fotoğrafta söz konusu aracın üzerindeki yazılar dikkat çekti. Otomobilin sağ tarafında, “Küreselleşen politikayı durdurun” yazarken, diğer tarafında ise “Çocuk ve yaşlıların katilleri” ifadeleri yer aldı.

Alman polisi olayın kasıtlı bir saldırı olup olmadığını araştırırken, yaşananlar sırasında Merkel’in binada olup olmadığı da açıklanmadı.

Merkel’in bugün çalışma programına göre eyalet temsilcileriyle corona virüsü önlemlerine yönelik video konferans görüşmeleri yapacağı biliniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap