SON DAKİKA



Haber > Dünya > Bayraktar TB2 Ukrayna’da Rus zırhlı konvoyunu böyle imha etti!

Bayraktar TB2 Ukrayna’da Rus zırhlı konvoyunu böyle imha etti!

24 Şubat 2022 Perşembe - 20:47




Milli gururumuz Bayraktar TB2’nin Ukrayna’ya savaş açan Rusya’nın zırhlı konvoyunu havadan tespit ederek imha ettiğini iddia eden görüntüler gündem oldu.





Baykar Savunma’nın ürettiği ve Türkiye’den sonra diğer ülkelere de ihraç edilen Bayraktar TB2 yine inanılmaz işler çıkarmaya devam ediyor.

Azerbaycan’ın Karabağ’ı Ermenistan işgalinden kurtarmak için kullandığı ve savaşı Azerbaycan’ın kazanmasında çok büyük bir payı olan Bayraktar TB2 Ukrayna’da da aktif bir şekilde kullanılıyor. Ukrayna topraklarına giren Rus ordularını ilk başta milli gururumuz olan Bayraktar TB2 ile karşılıyor.

BAYRAKTAR TB2 UKRAYNA’NIN EN BÜYÜK GÜCÜ OLDU

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rus birliklerinin saldırılarına karşı Ukrayna Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki Bayraktar TB2 SİHA'ların aktif olarak kullanıldığını açıklarken sıcak çatışmalardan ilk görüntüler de gelemeye başladı.

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülere ve paylaşımlara göre Bayraktar TB2'nin Rus zırhı konvoyunu imha ettiği görülüyor.


Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap