SON DAKİKA



Haber > Dünya > Başbakan 35 bin kişiyle yoga yaptı

Başbakan 35 bin kişiyle yoga yaptı

21 Haziran 2015 Pazar - 15:19




Hindistan Başbakanı Narendra Modi, ilk kez kutlanan “Uluslararası Yoga Günü” kapsamında ülkenin başkenti Yeni Delhi’de yaklaşık 35 bin kişiyle yoga ya





Başbakan binlkerce kişi ile yoga yaptı. Hindistan Başbakanı Narendra Modi, ilk kez kutlanan “Uluslararası Yoga Günü” kapsamında başkent Yeni Delhi’de bulunan Rajpath’ta gerçekleştirilen yoga seansında 35 bin kişiye liderlik etti. Modi, Kral Bulvarı’nda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında beyaz kıyafetini giyerek esnedi, kaslarını çalıştırdı. Yaklaşık 35 dakika süren ve aralarında öğrenci, asker ve bürokratların da bulunduğu etkinlik geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirildi.

Hindistan Başbakanı Modi, Kral Bulvarı üzerinde rengarenk matlarla yoga yapan kalabalığa seslenerek, “Yoga, sadece fiziksel yeterlilikten çok daha fazla. Sadece bu günü kutlamıyoruz ancak, huzurun yeni dönemine başlamak üzere insan aklını eğitiyoruz” dedi. Modi, 21 Haziran’ı “Uluslararası Yoga Günü” ilan eden BM’ye yoga günü kapsamında 177 ülkede destek verdiği için teşekkür etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap