SON DAKİKA



Haber > Dünya > Balon faciası! Diri diri yandılar

Balon faciası! Diri diri yandılar

03 Nisan 2023 Pazartesi - 15:10




Meksika'da doğum günü sürprizi için hava balonuyla gezintiye çıkan aile dehşeti yaşadı. Söz konusu o anlar dünyada ses getirdi.





Meksika'da meydana gelen ve kameraya yansıyan görüntüleriyle gündem olan kazada bir aile yok oldu. Söz konusu haberin detayları kan dondurdu.

Meksika’nın başkenti Meksiko’ya 40 kilometre uzaklıktaki antik kent Teotihuacan’da, geçen cumartesi günü sıcak hava balonunun sepeti havalandıktan sonra alev aldı. O sırada 50 yaşındaki Jose Nolasco ve 39 yaşındaki eşi Viridiana Becerril ve kızları 13 yaşındaki Regina Itzani balonun sepetindeydi.
 

ANNESİ VE BABASI YANDI KENDİ KURTULDU

Yangın çıktığı anda korkuyla balondan atlayan Regina, şans eseri hayatta kaldı. Kolunda kırıklar olduğu ve 2. derece yanıklara sahip olduğu aktarılan genç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Regina'nın annesi ve babası balonda yanarak hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili basına açıklamalarda bulunan Virildiana'nın annesi ise torunun ailesinin öldüğünden haberi olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:


'Viridiana'nın doğum günüydü ve onlar bu yolculuğu ona sürpriz olarak hazırlamışlardı. Torunum ailesine sarıldıktan sonra balondan atladı. Durumu an itibariyle iyiye gidiyor'

GERİYE FOTOĞRAFLARI KALDI

Öte yandan olayın gündem olması üzerine ailenin sosyal medya paylaşımlarına bakan kişiler, son atılan fotoğrafı beğeni yağmuruna tuttu. Söz konusu fotoğrafın faciadan hemen önce çekildiği iddia edildi.



 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap