SON DAKİKA



Haber > Dünya > Aynı evde 2 sevgilisiyle yaşıyor

Aynı evde 2 sevgilisiyle yaşıyor

14 Nisan 2015 Salı - 11:54




ABD'nin Los Angeles eyaletinde yaşayan Adam Lyons, aynı evde 2 kız arkadaşıyla birlikte yaşıyor.





Adam Lyons ve 26 yaşındaki kız arkadaşı Brooke ve 25 yaşındaki diğer kız arkadaşı Jane ile aynı evde 2 çocuklarıyla birlikte yaşıyorlar. Çocuk bakımı, özel geceler ve oldukça büyük bir yatak ilişkilerinin birer parçası. Oldukça tuhaf ailede Adam, kız arkadaşı Brooke'un eski ilişkisinden olan oğluyla birlikte yaşarken onlara üçüncü sevgili Jane katılmış. Ardından Brooke ile Adam'ın yeni doğan bebekleri de ailedeki yerini almış. İki erkek kardeş, 2 anne ve bir babadan oluşan bir ailede büyüyor.

AYNI YATAĞI PAYLAŞIYORLAR

Aynı yatağı paylaşan üçlü ilişkide her iki kadında biseksüel. İki sevgilisiyle yaşayan Adam Lyons ise şimdi kendilerine üçüncü bir kadın daha aradıklarını söylüyor.

"BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVİYORLAR"

34 yaşındaki Adam Lyons ilişlerinin insanlara çok tuhaf geldiğini, ancak aslında onların birbirlerini çok sevdiğini ve herkesin birbirini çok önemsediğini iddia ediyor. Adam'a göre çocuklar oldukça sevgi dolu ve sıcak bir ortamda büyüyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap