SON DAKİKA



Haber > Dünya > Avusturya'da PKK'ya tepki gösterdi!

Avusturya'da PKK'ya tepki gösterdi!

02 Eylül 2016 Cuma - 12:59




Teröristleri koruyan Avusturya'da skandal bir olay yaşandı. PKK yandaşlarına tepki gösteren Türk taksici Bilal Adalı'ya para cezası kesildi.





Avusturya’nın başkenti Viyana’da polis, Türkiye aleyhinde propaganda yapan terör örgütü PKK yandaşlarına tepki gösteren taksici Bilal Adalı'ya 710 avro ceza yazdı.

Avusturya’da doğup büyüyen ve 1988 yılından beri Viyana'da taksicilik yapan Adalı, Olay günü bir aileyi şehir merkezine götürdüğünü ve yolda gördüğü terör örgütü PKK taraftarlarına tepki gösterdiğini anlattı. Aklına Hakkari’de şehit düşen arkadaşının geldiğini ifade eden Adalı, “Terörist pislikler. Sizler teröristsiniz.” diye bağırdığını anlattı.

APAR TOPAR ARABADAN İNDİRDİLER

Hemen ardından 20’ye yakın polisin aracını durdurarak kendisini araçtan zorla indirdiklerini ve terör zanlısı gibi sorguladıklarını vurgulayan Adalı, “Birisi sağdan açtı kapıyı, birisi soldan açtı. Kolumdan çektiler. O şekilde apar topar beni indirdiler.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap