SON DAKİKA



Haber > Dünya > Attığı bir tweetle 580 milyon dolar kaybettirdi!

Attığı bir tweetle 580 milyon dolar kaybettirdi!

10 Haziran 2016 Cuma - 17:08




Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın attığı bir tweet borsayı salladı. Tweetin ardından Samsung SDI'ın tam 580 milyon dolar kaybettiği açıklandı.





Tesla CEO'su Elon Musk, geçtiğimiz günlerde attığı bir tweet'le Samsung SDI'ın tam 580 milyon dolar kaybetmesine yol açtı.

Samsung'a bağlı; batarya ve ekran üniteleri üreten Samsung SDI'ın yeni elektrikli araç Model 3 için Tesla'yla işbirliği yaptığı söylentileri bir süredir ortalıkta dolaşıyordu.

AÇIKLAMA YAPTI

Fakat Musk, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamayla konuya açıklık getirerek firmanın Samsung SDI'yla değil Panasonic'le çalıştığını duyurdu.

CHIP Online'ın haberine göre, Musk'ın yaptığı bu iki cümlelik basit açıklama, Samsung SDI'ın borsadaki hisse senetlerinin yüzde 8 oranında düşmesine ve firmanın 580 milyon dolar kaybetmesine neden oldu. Diğer yandan Panasonic de bu açıklamanın etkisiyle borsada 800 milyon dolarlık bir değer kazandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap