SON DAKİKA



Haber > Dünya > Arabistan'da helal seks shop

Arabistan'da helal seks shop

22 Nisan 2015 Çarşamba - 11:10




Suudi Arabistan'da Abdelaziz Aouragh adlı girişimcinin, ülkenin ilk 'helal' seks shop'unu açmak istediği belirtildi.





Arabistan’da bir ilk yaşanacak… Bir girişimci Suudi Arabistan'da ‘helal seks shop’ açmak için çalışmalara başladığı belirtildi…

Huffington Post'ta yer alan habere göre Abdelaziz Aouragh isimli girişimcinin açmak istediği seks shop'ta seks oyuncakları ve porno DVD'lerin olmayacağı belirtiliyor. Arap dünyasının konuştuğu girişimci mağazada çiftler arasındaki "duygu yoğunluğunu arttıracak ve atmosferi değiştirecek" ürünlerine yer vereceğini söylüyor.

'BİZ AŞKI VURGULAMAK İSTEDİK'

Aynı zamanda Araplar için online seks oyuncakları satan bir sitenin sahibi de olan Abdelaziz Aouragh "Müslüman kadınlarının sadece mutfakta yemek yapan, peçe giyinen insanlar olarak biliniyor. Bu doğru değil. Biz de bu noktada aşkı vurgulamak istedik" diyor.

Kokulu egzotik mumların, çeşitli krem ve yağların olduğu bir mağaza açmak istediklerini kaydeden Aouragh mağazanın ve ürünlerin tamamen 'helal' olacağını öne sürüyor.


FETVA ALMAK İÇİN GÖRÜŞME YAPACAK

Arap girişimci, Suudi Arabistanlı din adamlarından fetva almak için görüşme gerçekleştireceğini kaydediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap