SON DAKİKA



Haber > Dünya > Araba yarışında şok görüntü! Pistin kenarında ilişkiye girdiler

Araba yarışında şok görüntü! Pistin kenarında ilişkiye girdiler

21 Ocak 2023 Cumartesi - 12:36




Dünyanın en önemli ralli organizasyonlarından birinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Yaşanan o anlar anbean kameraya yansırken sosyal medyada gündem de oldu.





Dünyada milyonlarca insanın takip ettiği Monte Carlo rallisi perşembe günü başladı. Nefes kesen yarışlar esnasında, Yunan sürücünün karşılaştığı manzara ise dünya gündemine bomba gibi düştü.

Gece yarışı sırasında normal bir şekilde rotasında ilerleyen Jourdan Serderidis, karanlığı aydınlatan araç lambaları sayesinde ilginç bir manzarayla karşılaştı.

HER ŞEY KAMERAYA YANSIDI

Canlı yayına yansıyan o anlarda pistin hemen yanında cinsel ilişkiye giren çift görüldü. Erkek olan şahıs piste çok yakın görünse de arabaların yanından son sürat geçmesine aldırmamışa benziyordu.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU


Görüntüyü gören ralli severler ise kendini sosyal medyaya attı. Görüntülerin gerçek olduğunun anlaşılması üzerine konuyla ilgili milyonlarca tweet atıldı. 4 gün sürecek olan yarışlarda söz konusu çifte herhangi bir ceza verilmediği de belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap