SON DAKİKA



Haber > Dünya > Anaokulunda rezalet: 2 yaşındaki çocuğu sandalyeye bağladılar

Anaokulunda rezalet: 2 yaşındaki çocuğu sandalyeye bağladılar

14 Nisan 2023 Cuma - 12:35




ABD'nin Maryland eyaletindeki bir anaokulunda çekilen görüntüler şok etkisi yarattı.





ABD’nin Maryland eyaletindeki Germantown’da hizmet veren Kids Villa Learning Center isimli anaokulunda çekilen görüntüler büyük tepki çekti.

Bir doğum günü partisi sırasında çekilen görüntülerde Sean isimli 2 yaşındaki bir çocuğun sandalyesine bir havlu ile bağlandığı görülüyor.

Çocuğun yaramazlık yaptığı için sandalyeye havlu ile bağlandığı iddia edildi.

Anaokulunun resmi internet sitesinde yayınlandıktan kısa bir süre sonra kaldırılan videoda Sean’u bu halde gören büyükannesi Ruby Campbell, “Videoyu ilk gördüğüm an şok oldum. Orada çalışanlarla görüştüğümde bana uslu durmadığı için bağladıklarını söylediler. Torunumun sıradan bir 2.5 yaşındaki bir çocuktan daha farklı davranmasına ihtimal yok” dedi.

Öfkeli büyükanne, “Videoda diğer çocukların ayakta olduğu ve hareket ettikleri görülüyor. O yaramaz bir çocuk değil. Bu videoyu okulun müdürüne gösterince o da gözlerine inanamadığını söyledi” ifadesini kullandı.


Skandalın ortaya çıkmasından sonra iki öğretmenin uzaklaştırma cezası aldığı belirtilirken Sean’un da başka bir anaokuluna kayıt olduğu belirtildi.

Campbell ailesi polise giderek olayı bildirdiklerini ve şikayetçi olduklarını söylerken polis, “Çocukta bir yara olmadığı” gerekçesiyle soruşturma talebini geri çevirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap