SON DAKİKA



Haber > Dünya > Akılalmaz olay! 7 yaşındaki çocuğunu AVM'de satmaya çalıştı

Akılalmaz olay! 7 yaşındaki çocuğunu AVM'de satmaya çalıştı

12 Ağustos 2022 Cuma - 13:30




Rusya'da internet üzerinden ilan veren bir kadın 7 yaşındaki çocuğunu bir AVM'de 4 bin sterline satmaya kalktı. Yetkililer tarafından olaya müdahale edilirken, kadının çocuğunu yeni kocası onu sevmediği ve maddi borçları olduğu gerekçesiyle sattığı iddia edildi.





Rusya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 36 yaşındaki Nargiza isimli bir kadının bir AVM'de 7 yaşındaki çocuğunu satmaya kalktığı iddia edildi. Yekaterinburg kentinde yaşanan olayda, yetkililer Nargiza'nın paraya ihtiyacı olduğunu iddia ederek çocuğu için bir e-ticaret sitesinde ilan yayımladığını fark etti.

Olayı takip eden kölelik karşıtı yardım kuruluşu Alternativa, kadını takip ederek nakit karşıtı çocuğunu satacağı anları kadraja aldı. Söz konusu görüntülerde kadının, çocuğunu satacağı aileyle ilk tanıştığı anlara yer verildi. Aynı zamanda kadın, çocuğunu takas etmeyi umursamadığını da dile getirdi.

Nargiza parayı alıp çocuğu tanımadığı bir kişiye verince yetkiller hareket geçti. Alternativa sözcüsü, "Sonuna kadar bunun yalnızca bir şaka olduğunu ummuştuk" dedi. Nargiza, şu anda çocuk kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltında. Yapılan soruşturmada kadının çocuğa 4 bin sterlin fiyat biçtiği ortaya çıktı.

Bu eylemin sebebi ise Nargiza'nın borçları ve kalbinin kırık olması. Çocuk, Nargiza'nın ilk kocasından ve ikinci kocasının çocuk nedeniyle Nargiza'yı istemediği ifade edildi. Alternativa yetkilisi ise son zamanlada çocuklarını satan Rus kadınların oldukça çoğaldığını dile getirerek, "Bu çocuklar ya istismara uğruyor ya da sokaklarda dilendiriliyor" dedi.  (Sabah)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap