SON DAKİKA



Haber > Dünya > Ahmet Hakan'dan Zelenski açıklaması: Delikanlı bir lider

Ahmet Hakan'dan Zelenski açıklaması: Delikanlı bir lider

28 Şubat 2022 Pazartesi - 09:33




Ahmet Hakan, Zelenski’nin gösterdiği performansı beklemediğini söyleyerek "Karşımızda Batıcı ama Batı’nın tüm kibirli liderlerinden daha dirayetli ve delikanlı bir lider var" dedi.





Ahmet Hakan, Rusya’nın savaş açtığı Ukrayna’nın Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski’den gösterdiği performansı beklemediğini söyledi. Zelenski’nin geçmişte komedyenlik yaptığını şimdiyse bir kahraman olduğunu söyleyen Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Hakan, “O kahraman şu anda halkının direniş umudunu diri ve canlı tutan tek unsur” dedi.

Hakan, bugünkü köşe yazısında “İtiraf ediyorum: Bu kadarını beklemiyordum” dedi ve Zelenski hakkında şu görüşlerini dile getirdi:

“Altı üstü bir komedyen” diyerek... “Kendisini tamamen Batı’ya bağlamış” diyerek... “Liderlik sergileyemez” diyerek... “ Putin’in karşısında varlık göstermesi mümkün değil” diyerek. Küçümsedikçe küçümsedim Zelenski’yi. "İki günde bırakır gider” dedim. "Korkup kaçar” dedim. "İmkânı yok dayanamaz” dedim. Dedim de dedim.

“Fakat ne oldu? Ne olacak? Bir kahraman doğdu. Resmen ve alenen. Tüm dünyanın gözü önünde” diye devam eden Hakan, şunları kaydetti:

Artık karşımızda Batıcı ama Batı’nın tüm kibirli liderlerinden daha dirayetli ve delikanlı bir lider var. Zelenski dediğimiz adam, taraftarı olduğu koca Batı’ya delikanlılık dersi veriyor dört gündür.

Bir komedyenden öyle bir kahraman doğdu ki... Korkak, tırsak, ürkek Batı bile onun sayesinde birazcık cesaret kazanabildi.

Bir komedyenden öyle bir kahraman doğdu ki... Karşısındaki süper güç, en azından şöyle bir duraksamak durumunda kaldı.

Bir komedyenden öyle bir kahraman doğdu ki... O kahraman şu anda halkının direniş umudunu diri ve canlı tutan tek unsur.

Aşk olsun sana Zelenski. Fakat gerçekten de aşk olsun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap