SON DAKİKA



Haber > Dünya > ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi

ABD'den Türkiye'ye S-400 teklifi

30 Aralık 2020 Çarşamba - 11:52




Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamasında; "Bize rağmen bir şey yapılamayacağını herkese gösterdik. Ne yapabileceğimizi dost da düşman da gördü" dedi. Çavuşoğlu; ayrıca ABD ile S-400 ile ilgili ortak çalışma grubu kurulduğunu ifade etti.





Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Doğu Akdeniz mesajı geldi. Çavuşoğlu; Bize rağmen bir şey yapılamayacağını herkese gösterdik. Ne yapabileceğimizi dost da düşman da gördü" dedi.

Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları:

Doğu Akdeniz'de Bize rağmen bir şey yapılamayacağını herkese gösterdik. Ne yapabileceğimizi dost da düşman da gördü" dedi.

Seneye AB ile ilişkilerimizin daha pozitif ortamda yürütülmesi için biz hazırız. AB'nin de hazır olmasını bekliyoruz.

ABD'DEN S-400 TEKLİFİ


ABD'nin Türkiye'ye yönelik CAATSA yaptırımları konusunda bir ortak çalışma grubu kurulması teklifinde bulunduğunu söyledi.

ABD ile S-400 ile ilgili ortak çalışma grubu kuruldu.

TERÖRLE MÜCADELEDE HIZ KESMEDİK

2020'de terörle mücadelede hız kesmedik. PKK ve FETÖ'ye karşı duyarlılığın farklı ülkelerde arttığını görüyoruz. Bu yıl 9 FETÖ okulu kapatıldı, 3'ü devralındı. Bir tanesi de kamulaştırıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
ABD

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap