SON DAKİKA



Haber > Dünya > ABD'de sosyal mesafeli yemin töreni

ABD'de sosyal mesafeli yemin töreni

17 Mayıs 2020 Pazar - 13:46




Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Deniz Harp Akademisi´nin yemin töreni, koronavirüsten dolayı sosyal mesafe gözetilerek ve maske takılarak gerçekleştirildi





Maryland eyaletinin Annapolis şehrinde bulunan Deniz Harp Akademisi´nde, yemin töreni heyecanı yaşandı. Genç bahriyeliler yemin töreninde, sosyal mesafelerini korurken maske takmayı da ihmal etmedi.

DHA'nın haberine göre, sadece mezun olacak öğrencilerin hazır bulunduğu törende, aileler ve öğrencilerin yakınları içeriye koronavirüs önlemlerinden dolayı alınmadı.

DENİZ HARP OKULU DA YEMİN TÖRENİNİ AÇIK HAVADA YAPACAK

Açık havada yapılan törende, 200 yeni genç subay açık havada emin etti. Deniz Harp Okulu ise 22 Mayıs'ta mezuniyet törenini, koronavirüsten dolayı internet üzerinden düzenleyeceklerini açıkladı.

Koronavirüse rağmen genç subaylar, tören sonunda şapkalarını havaya attı. Yemin töreni sonrasında ebeveynler ve aileler heyecanlarını sosyal medyada paylaştı.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
ABD

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap