SON DAKİKA



Haber > Dünya > ABD'de polis şiddetinde isyan dalgası: Silahlandılar

ABD'de polis şiddetinde isyan dalgası: Silahlandılar

27 Temmuz 2020 Pazartesi - 14:46




ABD'nin Kentucky eyaletinin Louisville kentinde siyahi bir grubun üyeleri 13 Mart'ta polis tarafından öldürülen Breonna Taylor için adalet yürüyüşü düzenledi.





ABD, bu kez polis tarafından 13 Mart 2020'de polis tarafından öldürülen 26 yaşındaki Breonna Taylor için ayakta.

ABD'nin Kentucky eyaletinde geçtiğimiz Mart ayında evini basan polis ekipleri tarafından öldürülen 26 yaşındaki acil tıp teknisyeni Breonna Taylor'un ölümü için adalet arayan Kentucky halkı protesto gösterisi düzenledi.

Yarı otomatik silahları ile bir araya gelen ve binlerce kişiden oluşan NFAC grubunun üyesi olan göstericiler hep bir ağızdan 'Breonna Taylor için adalet' dedi.

Grubun lideri John "Grandmaster Jay", "Bize ne yaptığınızı söylemezseniz, hiçbir şey yapmıyor olduğunuzu düşüneceğiz" ifadelerini kullandı ve şeffaflık çağrısında bulundu.

Polis grubun toplanması ile geniş güvenlik önlemleri aldı.

Öte yandan toplulukta yer alan üç kişi, silahlardan birinin yanlışlıkla ateş alması sonucu hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Polis, olayın soruşturulduğunu duyurdu.
 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap