SON DAKİKA



Haber > Dünya > 92 kişi ölmüştü! Düğün salonunda çıkan yangının videosu

92 kişi ölmüştü! Düğün salonunda çıkan yangının videosu

02 Ekim 2023 Pazartesi - 16:25




Irak'ta meydana gelen 93 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan yeni görüntüler paylaşıldı. Ortaya çıkan videoda yaşanan can pazarı ekranlara yansıdır





Irak'ın Musul kentine bağlı Hamdaniye ilçesinde meydana gelen felaket yangın faciası sonrasında İçişleri Bakanlığı, olayla ilgili yeni görüntüleri paylaştı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, ilk raporlara göre yangın havai fişeklerin yakılmasından sonra başladı.

Olayın yaşandığı düğün salonunda, yaklaşık 800 kişi bulunuyordu. Facianın sonucunda en az 93 kişi hayatını kaybederken, 150'den fazla kişi yaralandı. Bölge valisi Hasan el-Allak, ölü ve yaralı sayısının kesin olmadığını ve artabileceğini açıkladı.

YAŞANAN CAN PAZARI KAMER KAYDINDA

Sosyal medyada paylaşılan videolarda, yangının başlama anı ve sonrasında panik içindeki insanların çırpındığı, yangın nedeniyle tavan panellerinin düştüğü, davetlilerin masalardan atlayarak güvenli bölgelere kaçmaya çalıştığı görülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap