SON DAKİKA



Haber > Dünya > 3 yaşındaki kızının yanında öldürüldü!

3 yaşındaki kızının yanında öldürüldü!

31 Mart 2023 Cuma - 11:03




Vancouver'da meydana gelen ve Kanada'da infial yaratan gelişmede, 37 yaşındaki şahıs nişanlısı ve çocuğunun yanında öldürüldü. Olayın detayları ise pes dedirtti.





Kanada'da meydana gelen ve bu kadarına da pes dedirten gelişme dünya basınında gündem oldu. Söz konusu olayda 37 yaşındaki Paul Schmidt, 3 yaşındaki küçük kızı Erica'nın yanında korkunç şekilde öldürüldü.

MİDESİNDEN BIÇAKLANDI

Bir pazar günü nişanlısı ve küçük kızıyla birlikte kahve içmeye giden Paul için gün normal bir şekilde ilerliyordu. Nişanlısı içecekleri almaya gittiğinde Paul bölgede sigara içen bir kişi gördü ve onu uyardı. Ancak şahıs bir anda bıçak çıkardı ve Paul'un uyarısı sonrası onu midesinden bıçakladı, genç adam kanlar içinde yerde kaldı ve hayatını kaybetti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Paul'un annesi ise acı olay sonrası şu ifadeleri Vancouver Sun'a söyledi:

'Olanlar çok korkunç. O sadece kızını korumaya çalışıyordu. Kızgınım ve üzgünüm. Her şey bebeğin yanında sigara içtiği için başladı. Ashley ( Paul'un nişanlısı) şokta. Her şeyi izledi. Çok mahvoldu'
 


EŞİ İTİRAZ ETTİ

Kısa sürede yakalanan katilin ise kimliği belli oldu. Singh Gosa isimli şahıs 2. derece cinayetten suçlu bulundu. Ashley, suçlamanın birinci dereceye yükseltilmesi çağrısında bulundu. Bunun gerçekleşmesi için savcıların bıçaklamanın önceden planlanmış olduğuna dair kanıta ihtiyacı olacak.

Öte yandan Ashley yaşananlarla ilgili de konuştu. Çevredekilerin eşine yardım etmek yerine video kaydı aldıklarını belirten genç kadın şu ifadeleri kullandı:

Dışarıdan kimsenin yardım etmemesine inanılamaz şaşırdım. Birçok insan öylece durup video kaydetti. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz?'

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap